Helsingør Dagblad skriver om RegitzeK

Brudekjolen må godt have prøvet det før

– Det gik ikke for 10 år siden, men i dag er indstillingen helt anderledes, siger forhandler af brudetøj, der har været brugt før. De var også med på bryllupsmessen på Marienlyst Strandhotel.

BRYLLUPSMESSE: Lad det være sagt med det samme: Det var først og fremmest brudens påklædning og udstyr, der blev kredset om på bryllupsmessen på Marienlyst Strandhotel i søndags.

Tøj, der er elsket til

Det er store summer, der bliver brugt på bryllupperne i dag, og moden er lige så omskiftelig som vejret i april.

Men takket være den øgede miljø- og klimabevidsthed kan der spares en god slat penge ved at købe brugt udstyr til brylluppet, uden at dagen af den grund behøver at blive en tarvelig forestilling.

Tendensen skulle endnu ikke være nået til ringene, men hvad angår påklædningen, så er det i dag helt ok, ja ligefrem tjekket at blive smedet i hymens lænker iført brudekjole og sko, der har prøvet det hele en eller måske endda flere gange før.

Hvis man så udskifter ordet “brugt” med “Preloved” får brugtkonceptet eftertragtede romantiske aura, og det er da også lige præcis, hvad Christian og Regitze fra Regitze K. kalder deres varer.

De har specialiseret sig i at sælge “tilelskede” brudekjoler og brudesko og var selvfølgelig også med på messen, hvor de mærkede kolossal interesse for deres romantiske genbrugskoncept.

– Den var ikke gået for bare 10 år siden, men i dag er tankegangen ikke mindst blandt de unge en helt, helt anden, konstaterer medindehaver Christian.

Som nyt

– De synes ikke kun, det er rart at spare 60 procent på udstyret, de finder det smukt og meningsfyldt at blive viet i en brugt brudekjole. Men det er det jo også, deklamerer sælgeren med skinnende øjne.

– Husk på, at en brudekjole til mange tusinde kroner bliver brugt i nogle få timer, inden den bliver hængt på plads i garderoben. Så det er jo så godt som nye varer, kunden køber. Og så er det et miljørigtigt valg, og tøjet har tilmed en historie, påpeger han og peger på en Prada-sko, der ser ud som ny, men koster en tredjedel af det, den første stakkel har måttet bløde.

Kjole nr 34
Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.