Preloved dresses & Brugte Brudekjoler

I vores flotte ny renoverede Showroom på Hjortespringvej 37 2730 Herlev bliver du modtaget med smil og flotte kjoler samt asseroriess, her er noget for en hver smag.

Vi støtter op om klimaet og går stærkt ind for så meget genbrug som muligt. Genbrugs tøj er ikke længere noget som man går i fordi der ikke er råd til andet, det er i lige så høj grad en måde at skåne miljøet og få kvalitets tøj til en overkommelig pris.

Vi ønsker at drive vores virksomhed på en miljømæssig og ansvarlig vis, det kan blandt andet gøres ved at minske mængden af tekstil affald der smides ud efter brug.

At købe en brudekjole er en oplevelse. Derfor sætter vi en ære i at præsentere dig for en spændende forretning, hvor personlig betjening, oprigtighed og service er det vi sætter højest. Vil du selv opleve det så kom og besøg os i vores Showroom på Hjortespringvej 37 2730 Herlev og se hvad vi mener.

 

Om os

På Hjortespringvej 37 2730 Herlev, finder du vores skønne forretning RegitzeK med preloved dresses, og brugte brudekjole.

Vi er et ægtepar Regitze og Christian som har en solid baggrund inden for mode og etikette.

Christian, har en baggrund fra Kongehuset som Livrist og Kammertjener for H.K.H. Kronprinsen  han ved om nogle hvordan etiketten er til store selskaber og hjælper gerne med gode råd og vejledning.

Regitze, guider dig sikkert igennem de mange kjole muligheder. Med en uddannelse som beklædningsdesigner fra Margrethe Skolen har hun årelang erfaring med syning og pasform.

Unikke designs med mulighed for tilretning

Du finder mange forskellige nye og brugte brudekjoler hos os, og da vi har mulighed for at tilrette kjolen specielt til dig kan du sagtens kigge på kjoler der er en str. større end du bruger, den kan så tilrettes til dig.

Hos RegitzeK ønsker vi at give brugte brudekjoler,  aftenkjoler og konfirmationskjoler nyt liv fremfor at opfordre til at købe nyt. Hver eneste kjole hos os har sin egen historie og sjæl.

Du får derfor ikke blot en brugt brudekjole, men et stykke beklædning, der allerede gemmer på lykkelige minder og er udvalgt til at kunne skabe endnu flere. Og så du kan få præcis den kjole, du drømmer om til en langt billigere pris, end en ny brudekjole koster.

Et minde for livet

Den dag, du finder din Brugte brudekjole, vil stå ligeså klart i hukommelsen som din bryllupsdag. Derfor er den så vigtig. 

 Det er afgørende, at der er afsat god tid til at prøve din brugte brudekjole. Vi afsætter derfor 2 timer hvor du er i fokus. Dagen skal være din. Med sommerfugle i maven og perlende bobler i glasset sammen med dem, du holder af. 

Når du besøger os til en kjole-fitting af din brugte brudekjole, får du vores udelte opmærksomhed. Om dit budget er i den ene eller anden ende af skalaen er underordnet. Hos RegitzeK får du den fulde oplevelse, når den perfekte brugte brudekjole skal findes til din store dag.

 Du kan også følge os på instagram _regitzek_ eller facebook.

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.