Brugte brudekjoler – Second hand brudekjoler – Preloved brudekjoler

Kært barn har mange navne.. vi kalder de smukke brugte brudekjoler for Preloved brudekjoler, for de er elsket før og bliver elsket igen. Den dag, du finder din brudekjole, vil stå ligeså klart i hukommelsen som din bryllupsdag. Derfor er den så vigtig. Hos RegitzeK har vi et stort udvalg af brugte brudekjoler til den kvalitetsbevidste brud, til glæde for miljøet og pengepungen.

Second hand brudekjoler

Hos RegitzeK finder du brugte brudekjoler fra designere som bla Lasse Spangenberg, Rikke Gudnitz, Karim, Maggie Sottero, st. Patrick og mange flere. Vi har et stort udvalg af brugte brudekjole i spænder bredt i både pris og størrelser. Vi har kun brugte brudekjoler af den allerbedste kvalitet, de er alle nyrenset og du kan dårligt se at de er Preloved.

Prøvning af Preloved brudekjole i de smukkeste omgivelser

Det er afgørende, at der er afsat god tid når du kommer i forretningen hos RegitzeK, for at vælge din secondhand brudekjole. Dagen skal være din. Med sommerfugle i maven og perlende bobler i glasset, kan du sammen med dem, du holder af, vælge den helt rigtige brugte brudekjole.

Når du besøger os til en brudekjole prøvning, får du vores udelte opmærksomhed, forretningen bliver lukket, og alt handler om dig. Dit brude følge bliver sat til rette i vores smukke prøveværelse, mens Regitze hjælper dig i de Preloved brudekjoler, bag de smukke velour gardiner. Hos RegitzeK får du den fulde oplevelse, når den perfekte kjole skal findes til din store dag.

Tilretning af din brugte brudekjole

Når du har købt din smukke brugte brudekjole er det ikke har du mulighed for at få den tilrette, så den passer perfekt til dig direkte hos RegitzeK, Regitze er nemlig skrædder og kan med stor sikkerhed vejlede dig i mulighederne for tilretning. Du slipper for at din kjole skal “ud af huset” for at blive rettet til, da det både er Regitze der “sætter nålene” samt retter den til ved symaskinen.

Vil du vælge en bæredygtig brudekjole

Så skal du vælge en brugt brudekjole fra vores store udvalg hos RegitzeK. Vi har gjort det til vores hjertesag at få alle de vidunderlige smukke brugte brudekjoler frem fra gemmerne, det er trods alt sjældent at man får brug for den samme brudekjole to gange… hvorfor så ikke sørge for at den kommer frem i lyset igen. De brugte brudekjoler har allerede spredt glæde og beundring en gang og kan gøre det mange gange igen, da en brudekjole jo kun bliver brugt ganske lidt, og passer du på den, kan den bruges mange gange endnu.  En brugt brudekjole er en bæredygtig brudekjole eller Zero Waste for den får et nyt liv igen og igen.

Viser 1–12 af 51 resultater

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.