Brugte Konfirmationskjoler – Second hand Konfirmationskjoler –

Preloved Konfirmationskjoler

Kært barn har mange navne.. vi kalder de smukke brugte Konfirmationskjoler for Preloved Konfirmationskjoler, for de er elsket før og bliver elsket igen. Om du skal til bryllup, rund fødselsdag eller gallafest skal kjolen være perfekt. Hos RegitzeK har vi et stort udvalg af brugte Aftenkjoler til den kvalitetsbevidste kvinde, til glæde for miljøet og pengepungen.

Second hand Gallakjoler

Hos RegitzeK finder du brugte Gallakjoler fra designere som bla Lasse Spangenberg, Rikke Gudnitz, Karim, Maggie Sottero, st. Patrick og mange flere. Vi har et stort udvalg af Preloved Aftenkjoler og spænder bredt i både pris og størrelser. Vi har kun brugte festkjoler af den allerbedste kvalitet, de er alle nyrenset og du kan dårligt se at de er Preloved.

Prøvning af Preloved festkjole i de smukkeste omgivelser

Det er afgørende, at der er afsat god tid når du kommer i forretningen hos RegitzeK, for at vælge din secondhand Aftenkjole. Dagen skal være din. Du har mulighed for at prøve forskellige stilarter og farver, for at se hvad der klæder dig bedst, så du kan vælge den helt rigtige brugte Aftenkjole til anledningen.
Når du besøger os til en Aftenkjole prøvning, får du vores udelte opmærksomhed, forretningen bliver lukket, og alt handler om dig.  Du vælger de Preloved Gallakjoler du har lyst til at prøve, Regitze hjælper dig gerne i de Secondhand Festkjoler, bag de smukke velour gardiner. Hos RegitzeK får du den fulde oplevelse, når den perfekte kjole skal findes til den store fest.

Tilretning af din brugte Aftenkjole

Når du har købt din smukke brugte Aftenkjole har du mulighed for at få den tilrettet, så den passer perfekt til dig, direkte hos RegitzeK, Regitze er nemlig skrædder og kan med stor sikkerhed vejlede dig i mulighederne for tilretning. Du slipper for at din kjole skal “ud af huset” for at blive rettet til, da det både er Regitze der “sætter nålene” samt retter den til ved symaskinen.

Vil du vælge en bæredygtig Aftenkjole

Så skal du vælge en brugt Aftenkjole fra vores store udvalg hos RegitzeK. Vi har gjort det til vores hjertesag at få alle de vidunderlige smukke brugte Festkjoler frem fra gemmerne, det er trods alt sjældent at man vælger at bruge den samme Aftenkjole to gange, da det jo ofte er de samme mennesker man er sammen med… hvorfor så ikke sørge for at den kommer frem i lyset igen. De brugte Aftenkjoler har allerede spredt glæde og beundring en gang og kan gøre det mange gange igen, da en Aftenkjole jo kun bliver brugt ganske lidt, og passer du på den, kan den bruges mange gange endnu.  En brugt Festkjole er en bæredygtig Festkjole eller Zero Waste for den får et nyt liv igen og igen.

Viser alle 12 resultater

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.